HEMMAMÄSSAN

Det perfekta utflyktsmålet för alla inredningsintresserade!

Alldeles vid E4:an, några minuter från Kungens Kurva i Stockholm, är det bråda dagar just nu. I februari 2012 slås dörrarna upp till Hemmamässan, öppen varje dag året runt, med massor av utställare inom inredning, design, husbygge och trädgård. Här finns showroom och butiker och varje dag blir händelserik.

- Vi vill ha en levande mässa, med spännande och intressanta evenemang. Allt från välkända tv-inredare till folkkära artister. Och lättillgänglig – inträdet är såklart gratis, säger projektledare Anna-Lena Brunius.

- Hemmamässan ska bli ett levande utflyktsmål som passar hela familjen, med många olika sorters utställare. Flera är större inredningsbutiker och husföretag, men här finns också de där unika och speciella, som mindre designers och konstnärer som visar sin unika form. Hemmamässan är helt enkelt en utställning med en stor bredd på vad som visas, från möbler och inspiration till vackra tyger och tapeter, säger Anna-Lena Brunius.

Det mest intressanta för besökarna är kanske att mässan inte bara är ett showroom. Den som faller för något av det som visas har också möjlighet att köpa det på plats, Ett expo som kombineras med butiker, en mässa och ett shoppingcenter på en och samma gång.

- Mässhallen är 25 000 kvadratmeter, så det finns mycket att se. För den som blir trött i benen finns också kafé och restaurang som serverar lättare rätter. Och för barnen finns pysselhörnor och lekställen, så att det blir lätt för föräldrarna att njuta av utställningen, berättar Anna-Lena.

Hemmamässan är en permanent hemmamässa öppen alla dagar, året om. Huvudinriktningen är hem & inredning, men här finns också en “Lifestyle-hall”  som bjuder på montrar och försäljning kring det goda livet – klockor, smycken, hälsa & wellness, resor och mycket annat.

- Intresset är väldigt stort för mässan, säger Anna-Lena Brunius. Vi håller som bäst på att välja bland ansökningarna, allt för att få den rätta mixen av utställare. Många inredningsföretag verkar uppskatta just möjligheten att få tillgång till ett permanent showroom kombinerat med butik. År 2012 blir ett mycket spännande år för oss på Hemmamässan.

——————————–

Nya Hemmamässan

Hemmamässan är belägen några minuters bilväg från IKEA Kungens Kurva, mässhallarna ligger precis intill E4:an. På 25 000 kvadratmeter finns 400 utställare, möjlighet att shoppa det som visas, events och uppträdanden, kafé och restaurang. Öppet alla dagar i veckan, året om. Fri parkering. Fri entré.

——————————–

Kommentarer inaktiverade.